Бізнес каталог Інтернет магазинів України
Розміщення в каталозі

Умови використання

ВИКОРИСТАННЯ КУКІВ

Ми використовуємо так звані «куки» на нашому сайті. Куки — це невеликі текстові файли, які розміщуються на жорсткому диску Вашого комп’ютера Вашим браузером. Куки, які ми використовуємо, не зберігають ніяких особистих даних, тож ідентифікувати особу за ними неможливо.

а) Куки поліпшують функціональність веб-сайту. Одна з причин, чому ми використовуємо куки, — це щоб краще розуміти, як використовують наш веб-сайт, для того, щоб зробити його більш привабливими та поліпшити контент і функціональність. Наприклад, куки допоможуть нам визначити, чи були відвідані другорядні сторінки нашого сайту, і, якщо так, то який контент становить інтерес для користувачів. Зокрема, ми записуємо кількість звернень до сторінки, кількість переглянутих другорядних сторінок, кількість часу, проведеного на веб-сайті, послідовність відвіданих сторінок, які умови пошуку привели Вас до нас, країну, регіон і, якщо необхідно, місто, з якого був зроблений запит, а також інтернет-браузер, який Ви використовуєте, встановлену мову та відсоток мобільних терміналів, які надають доступ до наших сайтів. IP-адреса Вашого комп’ютера, яка передається з технічних причин, автоматично анонімна і не дає змоги ідентифікувати Вашу особу.

б) Інтернет-реклама на основі використання куків. Ми залишаємо за собою право використовувати інформацію, яку ми отримали з куків та анонімного аналізу інформації про Ваше користування сайтом, щоб представити конкретну рекламу для деяких наших продуктів на нашому сайті. Ми вважаємо, що Ви, як користувач, тільки виграєте від цього, адже ми надамо рекламу або контент, який, на нашу думку, відповідає саме Вашим інтересам – з огляду на Ваш звичний інтернет-серфінг – і Вам траплятиметься менше випадкової реклами та контенту, який мало Вас цікавить.

в) Як уникнути збереження куків на жорсткому диску або видалити їх. Ви можете налаштувати свій інтернет-браузер таким чином, щоб запобігти зберіганню куків на жорсткому диску, і щоразу Вас запитуватимуть, чи згодні Ви на розміщення куків. Ви можете видалити куки, які були збережені на жорсткому диску в будь-який час. Відомості, як це зробити, можна знайти в інструкції з експлуатації Вашого браузера.

г) Використання Google Analytics. Наш веб-сайт використовує Google Analytics – веб-сервіс для аналізу даних від компанії Google Inc («Google»). Google Analytics використовує специфічну форму куків: текстовий файл, який зберігається на комп’ютері і дозволяє аналізувати інформацію про Ваше користування веб-сайтом. Інформація про використання даного веб-сайту, згенерована куками, зазвичай передається на сервер Google і зберігається там. Google скорочує Вашу IP-адресу на території ЄС та держав Договору Європейського економічного співтовариства.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки та використання персональних даних користувача, згідно з законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року №2297-VI.

2. Перед тим, як зареєструватись на сайті, користувач повинен уважно ознайомитись з даною політикою конфіденційності.

3. Користувач не має права використовувати сайт BIZNESS.COM.UA, якщо він не згідний з даною політикою конфіденційності.

4. Реєструючись на сайті BIZNESS.COM.UA, користувач, вносячи персональні дані і /чи передає ці дані любим іншим шляхом, чи роблячи любі дії в рамках сайту, чи використовуючи будь-яку частину сайту, користувач підтверджує свою згоду з умовами даної політики конфіденційності, а також надає право BIZNESS.COM.UA отримувати, зберігати, обробляти та використовувати персональні дані користувача на умовах даної політики конфіденційності.

5. Користувач розуміє, що в результаті халатного відношення користувача щодо безпеки та захисту його персональних даних треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до його облікового запису і персональних даних, при чому BIZNESS.COM.UA не несе відповідальності за збитки, завдані таким чином.

6. Прийняттям даної Угоди користувач згідний для внесення його персональних даних в базу даних «Контрагенти».

6.1 Які дані можуть зберігатися: частково особиста інформація, а саме: ім’я, прізвище, по-батькові, посада уповноваженої особи, назва компанії, реквізити компанії, адрес електронної пошти та адрес місцезнаходження.

6.2 Мета використання збережених даних. BIZNESS.COM.UA може використовувати Ваші ім’я, прізвище, по-батькові, адрес електронної пошти та/чи пароль для підтвердження Вас як користувача BIZNESS.COM.UA. BIZNESS.COM.UA може використовувати Вашу контактну інформацію в поштових розсилках для повідомлень Вас з новинами, новими можливостями та акціями BIZNESS.COM.UA. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки, вказавши про це в своєму обліковому записі.

6.3 Без обмеження будь-якого з прав, наданого BIZNESS.COM.UA тут, Ви визнаєте та погоджуєтесь, що BIZNESS.COM.UA може зберігати та розкривати Вашу особисту інформацію та або будь-який контент, у випадках передбачиних законом або в добросовісне припущення, що такі збереження або розкриття необхідні для:

а) відповідно за судовим процесом,

б) дотримання наших прав,

в) відповісти на претензії третіх осіб або

г) захисту прав власності або особистої безпеки BIZNESS.COM.UA чи будь-яких фізичних чи юридичних осіб.

6.4 BIZNESS.COM.UA не передає персональні дані третім особам, за виключенням випадків передбачених Українським законодавством, за запитом державних органів, маючих право вимагати і отримувати ці дані.

6.5 Користувач має право в будь-який час самостійно виправити чи видалити свою інформацію, зайшовши під своїм іменем і паролем в свою адміністративну зону, чи надати письмовий запит на видалення його персональних даних, надавши при цьому підтвердження прав власності на даний обліковий запис.

6.6 Персональні дані користувача зберігаються до моменту їх видалення користувачем чи до письмового запиту на видалення персональних даних користувача з дотриманням усіх умов, вказаних в п. 6.5 даної політики конфіденційності.

6.7 Користувачу за письмовим зверненням і пред’явленні документа, що засвідчує його особистість та повноваження, може бути представлена інформація про місце знаходження бази даних «Контрагенти».

BIZNESS.COM.UA приймає всі розумні міри для захисту конфіденційних даних.